Praktische Informatie

Route

Onze accomodatie ligt ongeveer 1,5 km buiten de route. Echter, de volgende dag kunt u vlak bij ons uw route weer vervolgen, hetgeen weer een aantal meters scheelt! 

In blauw en groen worden de routes vanaf het centrum aangegeven naar onze accomodatie. De oranje route is de route naar het vertrekpunt van het Pieterpad.

Aankomst

U kunt bij ons het hele jaar tercht voor een overnachting, met uitzondering van de feestdagen.

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom. Mocht er sprake zijn van een andere aankomsttijd, dan kunt u dit telefonisch doorgeven.

Wij vragen, bij de reservering om uw persoonlijke gegevens. Dit doen we voor onze administratie maar ook in geval van calamiteiten willen we graag weten wie we op dat moment in ons huis hebben. Het reserveringsformulier kunt u via  reserveren  invullen. Op het formulier kunt u ook eventuele dieetwensen aangeven. De reservering is definitief als u hier per e-mail een bevestiging van heeft ontvangen.

Betalen

Betalen kan uitsluitend contant! Afrekenen doen we na het ontbijt.

Maaltijden

Ontbijt zit bij de prijs inbegrepen. Mocht u speciale (dieet)wensen hebben, kunt u dit aangeven. Het is bij ons mogelijk om tegen meerprijs een warme maaltijd te nuttigen en/ of een lunchtpakket mee te nemen. Er is geen vaste tijd waarop het ontbijt geserveerd wordt. Dit doen wij met u in overleg.

Sanitair

Ons huis beschikt over een nette badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet. Handdoeken kunt u kostenloos gebruiken.